ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ 20 – 21 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Άκου το Σώμα σου

Σε μια χρονιά όπου οι εξελίξεις καθορίζονται από την ειλικρίνεια και τον σεβασμό προς την ίδια την ύπαρξη, ας δώσουμε την ευκαιρία στον εαυτό μας να μας γνωρίσει καλύτερα. Με απαλότητα ας αφεθούμε στη μαγεία της ζωής και των εμπειριών της κι ας δώσουμε χώρο στη χαρά.

Ο Δημήτρης Γεωργούλας και η Μαρίνα Αγγελετάκη σας καλούν να δώσετε ένα μεγάλο δώρο στο Σώμα σας. Την αμέριστη προσοχή σας. Και δεν μπορείτε να φανταστείτε με τι ευγνωμοσύνη δέχεται το Σώμα αυτό το δώρο και πόσα έχει να μας πει αν του δώσουμε χρόνο.

zenΌλοι γνωρίζουμε ότι το Σώμα μας είναι ο “οίκος” της ψυχής μας, το όχημά της για να κάνει εμπειρίες σε αυτή την ζωή και να νιώσει. Όλοι φροντίζουμε να το κρατάμε υγιές, να το ασκούμε και να του προσφέρουμε ευχαρίστηση. Αλλά πόσο πραγματικά το ακούμε; Κι αν το ακούμε πραγματικά, έχουμε κατανοήσει ότι είναι η πιο αντικειμενική πυξίδα στις αποφάσεις μας;

Το Σώμα μας έχει τους δικούς του αισθητήρες που αντιλαμβάνεται την πραγματικότητα, το δικό του μοναδικό σύστημα αναγνώρισης του περιβάλλοντός μας – του εσωτερικού και του εξωτερικού. Μέσα στο Σώμα μας υπάρχουν όλες οι πληροφορίες, από τι είμαστε φτιαγμένοι αλλά και τι χρειαζόμαστε την κάθε στιγμή για να είμαστε καλά.

Σας καλούμε να μπείτε στην θέση του παρατηρητή για να κατανοήσετε τι προσπαθεί να σας πει το δικό σας Σώμα, που σας γνωρίζει καλύτερα από οποιονδήποτε άλλον και σας αγαπά με τον πιο έμπρακτο τρόπο. Μέσα από κατευθυνόμενους διαλογισμούς και εμπειρικά παιχνίδια θα αποκωδικοποιήσουμε μαζί την γλώσσα του και θα πάρουμε τις πιο αθώες, αληθινές και αμερόληπτες πληροφορίες.

Το Σώμα μας επιθυμεί και κατευθύνεται πάντα προς την υγεία και την πιο πλούσια και συμφέρουσα εμπειρία για εμάς. Ας του δώσουμε λοιπόν λίγο από τον χρόνο μας και την εμπιστοσύνη που του αξίζει κι ας το ακούσουμε.

Το εργαστήρι “Άκου το Σώμα σου” έχει σχεδιαστεί για δύο βασικούς στόχους. Να αφουγκραστούμε την γλώσσα του Σώματος και να την αποκωδικοποιήσουμε.

Όταν η βάση, στη σχέση με τον εαυτό μας είναι η αγάπη και η απαλότητα, τότε τα εμπόδια ελαχιστοποιούνται και αναδεικνύονται η θετική σκοπιά της ζωής και η ισορροπία στην υγεία.

Άκου το Σώμα σουπρόγραμμα

Σάββατο 20 Οκτωβρίου
16:00-20:30

Κυριακή 21 Οκτωβρίου
11:00-15:30

Ημέρα 1η
1. Θα ξεκινήσουμε την ημέρα μας με μία χαλαρωτική και απαλή επαφή με το Σώμα μας. Σκοπός του “ταξιδιού” αυτού είναι να νιώσουμε το Σώμα μας μέσα από τη ματιά του εσωτερικού παρατηρητή.

2. Παρουσίαση για το τι σημαίνει Άκου το Σώμα σου.

3. Θα “παίξουμε” με σκοπό να έρθουμε πιο κοντά στο Σώμα μας, ένα παιχνίδι που θα μας οδηγήσει να κατανοήσουμε πια είναι η σχέση μας με το Σώμα μας, αυτή την περίοδο της ζωής μας.

4. Θα κλείσουμε το πρώτο μέρος του εργαστηρίου με έναν διαλογισμό ώστε να πάρουμε τις πρώτες πληροφορίες από το Σώμα μας, για το πως νιώθει, τι θέλει να μας πει για την σχέση μας, τι χρειάζεται από εμάς για να είμαστε σε ειρήνη.

Διάλειμμα 30 λεπτών

5. Θα ξεκινήσουμε το απογευματινό ραντεβού μας με ένα απαλό παιχνίδι, που σκοπό έχει να μας καθοδηγήσει έτσι ώστε να πάρουμε πληροφορίες με αισθητήριο όργανο το Σώμα μας, όχι μόνο για εμάς αλλά και για τους άλλους που αγγίζουμε.

6. Συζήτηση για το τι σημαίνει “ακούω”. Με πόσους διαφορετικούς τρόπους υποδέχονται τα αυτιά μου τις πληροφορίες και πως μπορούμε να είμαστε ανοιχτοί σε αυτές.

7. Στον τελικό διαλογισμό θα καταφέρουμε για πρώτη φορά ίσως να “ακούσουμε” πραγματικά το Σώμα μας, χωρίς “φόβο και πάθος” αλλά με συγκίνηση και σεβασμό και θα γίνουμε κοινωνοί της βαθιάς του σοφίας.

8. Θα κλείσουμε την ημέρα με ομαδικό μοίρασμα για το πως νιώσαμε κατά την διάρκεια του εργαστηρίου.


Ημέρα 2η

Την δεύτερη ημέρα στόχος μας είναι να ενεργοποιήσουμε την χαρά που υπάρχει μέσα μας και να της δώσουμε χώρο, αλλάζοντας την δόνησή μας και κοιτώντας τον κόσμο λίγο πιο αισιόδοξα.

1. Θα ξεκινήσουμε την ημέρα μας με μία χαλαρωτική και απαλή επαφή με το Σώμα μας. Σκοπός του ‘ταξιδιού’ αυτού είναι να νιώσουμε πως είναι το Σώμα μας σήμερα, ίσως μετά από τις καινούριες πληροφορίες που πήραμε εχθές, δίνοντας χρόνο και παρατηρώντας το σε αυτή την καινούρια ημέρα στη ζωή μας.

2. Παίζω και νιώθω. Ένα παιχνίδι σχεδιασμένο ώστε να κατανοήσουμε αυτό που παίρνουμε από την ίδια την ζωή, σε σχέση με αυτά που θα μπορούσαμε να πάρουμε τη δεδομένη στιγμή και συγκυρία.

3. Στην συνέχεια θα ακολουθήσει ένας διαλογισμός με σκοπό να συντονιστούμε με την ποιότητα της αυθεντικότητας και της χαράς, του καθενός από εμάς.

Διάλειμμα 30 λεπτών

4. Θα αρχίσουμε με ένα παιχνίδι με κλειστά τα μάτια και με βάση τη διαίσθησή μας θα δούμε ίσως, που τοποθετούμε μέσα μας το συναίσθημά μας και την καρδιά μας.

5. Και είμαστε έτοιμοι να αφήσουμε το Σώμα μας να συνδημιουργήσει ελεύθερα, με απεριόριστη φαντασία, παρέα με τον αληθινό μας εαυτό και με αυτόν τον τρόπο θα πάρουμε τα μηνύματά του.

6. Σε αυτόν τον τελευταίο διαλογισμό του εργαστηρίου είμαστε έτοιμοι να έρθουμε σε επαφή με τον αληθινό  εαυτό μας, σε ένα κάλεσμα γεμάτο ειλικρίνεια και απαλότητα.

7. Θα κλείσουμε την ημέρα με ομαδικό μοίρασμα για το πως νιώσαμε κατά την διάρκεια του εργαστηρίου.

 

 

 

Συντονιστές

Marina AngeletakiΗ Μαρίνα Αγγελετάκη είναι διπλωματούχος φυσικοθεραπεύτρια από το 1991 ενώ το 2008 ολοκλήρωσε την εκπαίδευση της Νεοκρανιοιερής Θεραπείας. Ασχολείται με τον χώρο της θεραπείας όλα αυτά τα χρόνια συνεργαζόμενη με θεραπευτές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Από το 2012 ασχολείται με βιωματικά σεμινάρια, έχοντας για συνεργάτη τον Δημήτρη Γεωργούλα.

Δημήτρης ΓεωργούλαςΟ Δημήτρης Γεωργούλας πήρε το πτυχίο του από το Ελληνικό Ινστιτούτο ΝέοΚρανιοϊερής Θεραπείας.  Συνεργάζεται στη Γερμανία, με κέντρο αποκατάστασης ατόμων σε κωματώδη κατάσταση, εφαρμόζοντας Κρανιοϊερή στο νερό. Το 2012-14 εργάσθηκε στις Η.Π.Α. και στην συνέχεια στην Κίνα, δίνοντας ατομικές συνεδρίες. Στην Σανγκάη συνεργάστηκε για την δημιουργία του Spiritual Living Shanghai Center με στόχο την ένωση, μέσα από την ενημέρωση και την επαφή, θεραπειών με διαφορετικές φιλοσοφίες.  Στην Ελλάδα και στο εξωτερικό παρουσιάζει βιωματικά εργαστήρια με σκοπό την κατανόηση της γλώσσας του Σώματος.

 

Τόπος διεξαγωγής εργαστηρίου: Λαμία

Δηλώσεις συμμετοχής: 6983584259 – 6937592667

 

Ευχαριστούμε

 

 

neo-craniosacral.com

 

14442618_10210692413885857_1220787740_n