Νιώθω, Ζω & Μοιράζομαι

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑΣ – ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Νιώθω, Ζω & Μοιράζομαι

Στις ανθρώπινές μας ιστορίες, πολύ συχνά ανασφάλειες, φόβοι, εσωτερικές συγκρούσεις, κοινωνικά στερεότυπα και νοητικοί προγραμματισμοί, καταλαμβάνουν σημαντική θέση, κλέβοντας πολύτιμο χώρο και ρουφώντας ενέργεια ζωής! Επιπλέον εμποδίζουν την πρόσβαση στην αυθόρμητη έκφρασή μας και σαμποτάρουν τη δημιουργικότητά μας.

Πότε, με τί συχνότητα, ένταση και κάτω από ποιες συνθήκες συμβαίνει αυτό;
Με τί τρόπο μπορώ να τροποποιήσω τα υπάρχοντα σενάρια και προγράμματα;
Πώς θα επαναπροσδιορίσω τις ανάγκες και τις επιθυμίες μου;
Πώς μπορώ να επανασυνδεθώ μαζί τους;

Νιώθω, Ζω & Μοιράζομαι

Στο βιωματικό αυτό εργαστήρι αυτογνωσίαςεπικοινωνίας, κατά τη διάρκεια των εβδομαδιαίων μας συναντήσεων:

– Θα αναζητήσουμε τον τρόπο να είμαστε αυθεντικοί και αυθόρμητοι με τον εαυτό μας και στην επικοινωνία μας με τους άλλους.

– Θα αφουγκραστούμε και θα αξιοποιήσουμε το δυναμικό που ήδη διαθέτουμε, καθώς και αυτό που δεν έχουμε ακόμα ανακαλύψει και που μπορεί να αλλάξει τη ζωή μας προς το καλύτερο.

– Θα επανασυνδεθούμε με αυτό το κομμάτι του εσωτερικού μας εαυτού που παραμένει ζωντανό στη δόνηση της χαράς.
Η βασική οδός σ’ αυτό το ταξίδι με τον εαυτό μας και με τους άλλους συνοδοιπόρους μας θα είναι το Σώμα μας και οι πληροφορίες που μας προσφέρει. Για την εξερεύνησή μας θα χρησιμοποιήσουμε τεχνικές από το χώρο της χαλάρωσης, του παιχνιδιού, της αυθόρμητης κίνησης, του διαλογισμού και ήχου, της αυτόματης γραφής και της ζωγραφικής.

 

Νιώθω, Ζω & Μοιράζομαι

Να Νιώθω να Ζω και να Μοιράζομαι είναι η πρόκληση να ΕΙΜΑΙ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΜΟΥ και η πρόσκληση στην πνευματική και θεραπευτική διάσταση της χαράς, της αλήθειας και της επικοινωνίας!

 

Σας περιμένουμε κάθε Τρίτη 18:00 – 19:30

ώρα προσέλευσης (17:45)

Βουλής 15 Σύνταγμα

 

Συντονιστές

Μαργαρίτα ΜάνθουΗ Μαργαρίτα Μάνθου είναι κλινική ψυχολόγος-ψυχοθεραπεύτρια. Έχει εκπαιδευτεί στη Γαλλία στο massage sensitif – σωματική ψυχανάλυση (μέθοδος Claude Camilli) και στη Κρανιοϊερή θεραπεία. Σε αναζήτηση της ανθρώπινης φύσης και αλληλεπίδρασης σώματος και ψυχής, εργάζεται από το 1996 στο δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα με ενήλικες και παιδιά και εμψυχώνει ομάδες αυτογνωσίας και επικοινωνίας.

Dimitris Georgoulas

Ο Δημήτρης Γεωργούλας ανοιχτός σε οποιαδήποτε καινούργια εμπειρία, κινείται στον εναλλακτικό θεραπευτικό χώρο για πάνω από μία δεκαετία με σεβασμό και απαλότητα, ακολουθώντας το εσωτερικό του κάλεσμα. Από το 2003 ασχολείται με την Κρανιοϊερή Θεραπεία, η οποία του έδωσε τη δυνατότητα να αναγνωρίσει πτυχές ξεχασμένες του εαυτού του μέσα από την επαφή με το Σώμα του. Εργάζεται στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, κάνοντας ατομικές συνεδρίες Κρανιοϊερής θεραπείας στο νερό ή στο κρεβάτι του μασάζ. Ταυτόχρονα παρουσιάζει βιωματικά εργαστήρια με σκοπό την κατανόηση της γλώσσας του Σώματος, ανακαλύπτοντας τη δύναμη που έχει η αποδοχή της αλήθειας, για αυτό που κρύβει κάθε Σώμα μέσα του.

 

Πληροφορίες – Δηλώσεις συμμετοχής

Μαργαρίτα Μάνθου
697 2224 302
margaritamanthou@yahoo.gr

Δημήτρης Γεωργούλας
693 7592 667
dg.neocranio@yahoo.gr
www.neo-craniosacral.com

Νιώθω, Ζω & Μοιράζομαι

Μεγάλη αγκαλιά

14442618_10210692413885857_1220787740_n