Βιογραφικό

Dimitris GeorgoulasΟ Δημήτρης Γεωργούλας γνώρισε το 2003 την Κρανιοϊερή Θεραπεία, η οποία του έδωσε τη δυνατότητα να αναγνωρίσει πτυχές ξεχασμένες του εαυτού του μέσα από την επαφή με το Σώμα του. Πήρε το πτυχίο του από το Ελληνικό Ινστιτούτο ΝέοΚρανιοϊερής Θεραπείας www.neocranio.com και με την παρότρυνση των Δασκάλων του ξεκίνησε να δίνει ατομικές συνεδρίες.
Ως Κρανιοϊερός θεραπευτής συνεργάζεται στη Γερμανία, με κέντρο αποκατάστασης ατόμων σε κωματώδη κατάσταση, εφαρμόζοντας Κρανιοϊερή στο νερό. Η εμπειρία του αγγίζοντας Σώματα που βρίσκονται σε αυτή την κατάσταση τον απελευθέρωσε από το «θεραπεύουμε» και τον δίδαξε στην πράξη ότι τα Σώματά μας, βρίσκουν από μόνα τους τον δρόμο προς την ίαση αρκεί να τους δώσουμε τον χώρο και τον χρόνο που χρειάζονται, μέσα από ένα άγγιγμα γεμάτο απαλότητα, σεβασμό και αγάπη.
Το 2012-14 ακολουθώντας τα βήματα της καρδιάς του, εργάσθηκε στις Η.Π.Α. και στην συνέχεια στην Κίνα, δίνοντας ατομικές συνεδρίες. Στην Σανγκάη συνεργάστηκε για την δημιουργία του Spiritual Living Shanghai Center με στόχο την ένωση, μέσα από την ενημέρωση και την επαφή, θεραπειών με διαφορετικές φιλοσοφίες.
Συνεχίζει να εργάζεται στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, κάνοντας ατομικές συνεδρίες Κρανιοϊερής θεραπείας στο νερό ή στο κρεβάτι του μασάζ. Ταυτόχρονα παρουσιάζει βιωματικά εργαστήρια με σκοπό την κατανόηση της γλώσσας του Σώματος, ανακαλύπτοντας τη δύναμη που έχει η αποδοχή της αλήθειας, για αυτό που κρύβει κάθε Σώμα μέσα του.

Κρανιοϊερή Θεραπεία

 

Απόσπασμα από την διπλωματική μου εργασία :

«Δεν είναι ότι δε φοβάμαι, ναι ακόμη φοβάμαι, αλλά ξέρω πως αυτή μου η στάση είναι κατάλοιπο μιας προηγούμενης συμπεριφοράς. Τότε που έτρεμα στη σκέψη του να πάω παρακάτω, ναι φοβόμουν, γιατί γνώριζα ότι είμαι μόνος, και η εικόνα του μόνος, ήταν η εικόνα ανάπηρου. Και αυτός είναι και ο λόγος, που ήμουν και ένιωθα έτσι, για πολλά χρόνια. Τώρα, και μέσα από την Κρανιοϊερή Θεραπεία, γνώρισα τις ανάγκες του Σώματός μου, όπου οι ανάγκες του, είναι και οι δικές μου ανάγκες. Και αυτές οι ανάγκες είναι οι πραγματικές, οι αληθινές μου ανάγκες. Δεν είναι ανάγκες αγωνίας, πλαστής καταξίωσης και κουκουλώματος των ανασφαλειών μου.
Η επαφή με το Σώμα με χαλαρώνει και αυτή η χαλάρωση μου δίνει τη δυνατότητα, να συζητώ και να μοιράζομαι τα πάντα. Και δεν είναι πάντα εύκολο, πολλές φορές είναι αρκετά επώδυνο και το άγγιγμα των 5 γραμμαρίων, μεταμορφώνεται σε άγγιγμα τόνων, αλλά το Σώμα είναι τόσο σοφό. Μ’ αγαπά και θα μου δώσει τόση πληροφορία, όση μπορώ να αντέξω. Και εγώ με τη σειρά μου, θα του δώσω αυτό που χρειάζεται. Και είναι το ζητούμενο. Να παίρνει κάθε στιγμή από μένα, ότι χρειάζεται, ώστε να νιώθει υγιές και ισορροπημένο. Μέσα από την Κρανιοϊερή Θεραπεία, γνωρίζω το Σώμα μου όλο και περισσότερο, για να μπορώ να ικανοποιώ τις ανάγκες του.»

Craniosacral TherapyΤαξιδεύω με την Κρανιοϊερή Θεραπεία από το 2003, σε ένα υπέροχο ταξίδι γνώσης στο Σώμα … και το ταξίδι συνεχίζεται!

Μεγάλη αγκαλιά
Δημήτρης